Klizačko koturaljkaški klub Mladost. Osnovan 1952.

 

Home
Solo takmičari
Sinhroni tim
Škola klizanja
Trener
Galerija Slika
Informacije

Dobrodošli na stranice KKK Mladost

KKK  MLADOST je najstariji klizački klub na našim prostorima, sa tradicijom dužom od pola veka. Od samog nastanka pa do današnjeg dana, klub je bio nosilac razvoja klizanja u zemlji i član saveza na nivou grada, države, kao i predhodnih zajedničkih država.

Sa klizačima u klubu radi profesionalni ruski trener Ljubov Fjodorova Petrović, koja je u svojoj sportskoj karijeri bila u sastavu reprezentacije SSSR.

U istoriju Svetske Klizačke Federacije smo ušli kada je naš tim u sinhronom klizanju 2008. godine učestvovao na Svetskom Prvenstvu, kao prvi Srpski tim na Svetskom Prvenstvu u istoriji sporta.

Članica našeg kluba je i najbolja juniorka Srbije, koja nas predstavlja na Svetskom Juniorskom Prvenstvu, na serijama junorskih Grand Prix takmičenja, kao i na Balkanijadi.

Našu školu klizanja uspešno je prošlo preko 800 dece.

Nadamo se da će Vam ova web prezentacija pomoći da saznate više o nama i radu našeg kolektiva.

Uprava kluba

 

Novosti

 

  •   Uspešno završena sezona rada Ledene dvorane Pionir, nastavljamo sa treniranjem van leda - 20. April 2009
  •   Održana je tradicionalna završna klupska revija - 13. April 2009
  •   Posle učešća na Svetskom Juniorskom Prvenstvu, naša najbolja juniorka Mila Petrović popravila svoj lični bodovni rekord i državni juniorski rekord na međunarodnom takmičenju Triglav Trofej u Sloveniji- 08. April 2009
                          

[Home] [Solo takmičari] [Sinhroni tim] [Škola klizanja] [Trener] [Galerija Slika] [Informacije]

 Copyright © 2009 KKK Mladost. Sva prava zadržana.
Kontakt
mladostskating@eunet.rs
Svako kopiranje, umnožavanje, ili objavljivanje celog ili delova ovog web sajta  (uključujući dokumenta,tekst, slike, članke, fotografije i sl.), je zabranjeno i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.